Wim van Nieuwenhuizen

Wim van Nieuwenhuizen

Wim is een generalist in op het gebied van inhuur van externen. Ervaren projectmanager en consultant met grote kennis van implementaties, bedrijfsprocessen, automatisering, flexcenters en inhuurdesken, compliance en de markt van flexibele arbeid met de daarbij behorende dienstverleningsmodellen.

 

Hij is zijn carrière begonnen in de automotive sector, na functies binnen Opel, Suzuki en Mercedes-Benz dealerbedrijven heeft hij een carrière switch gemaakt naar de flexbranche. Werkzaam bij USG-Innotiv, verzorgde Wim via de MSP van de Rijksoverheid; “FlexChange”, de bemiddeling van technisch personeel. Uiteindelijk heeft Wim de uitbouw van FlexChange binnen de rijksoverheid begeleid door het verzorgen en coördineren van de implementaties bij nieuwe Ministeries en het opzetten van nieuwe vestigingen van FlexChange.

 

Na deze succesvolle uitrol is hij als Consultant betrokken geweest bij Netive, de eerste Nederlandse VMS ontwikkelaar. Aansluitend is Wim als operationeel Directeur van BrightboxHR (voormalig ABN-Amro dochter) verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van het zogenaamde marktplaatsconcept wat zeer succesvol is binnen de overheidssector. Na de verkoop van BrightboxHR is Wim in 2012 WVN Consultancy gestart.