Sanne Bemelman

Sanne heeft ruim 11 jaar in de uitzendbranche gewerkt en heeft daar veel kennis en ervaring opgedaan m.b.t. externe inhuur en bijbehorende wet- en regelgeving. Zij heeft bij een grote, internationale uitzender diverse functies van accountspecialist tot projectmedewerker gehad.
Vervolgens is zij binnen een hogeschool gestart op de inhuurdesk en was vanuit die rol o.a. verantwoordelijk voor het inrichten van de bedrijfsprocessen, de implementatie van een VMS systeem, de implementatie van een broker, adviseren van inhurende managers op het gebied van compliancy en over inleen mogelijkheden en verschillende contractvormen.

Sinds september 2016 is Sanne werkzaam als consultant en verantwoordelijk voor proces optimalisatie, ATS/VMS tooling en inhuur concepten als MSP, Broker en Markplaatsen bij diverse opdrachtgevers van WVN Consultancy.
Sanne gaat procesmatig en klantgericht te werk en ondersteunt de klant in advies- en implementatietrajecten en helpt hen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering.