Diana van der Boon

Diana van der Boon

Diana is haar carrière succesvol gestart bij Netive VMS B.V. in Rijswijk. Netive VMS was 15 jaar geleden de eerste volledig onafhankelijke VMS aanbieder in Nederland. Inmiddels bieden zij een volledige web-based (SaaS) vendor management oplossing voor de inhuur en administratie van externe medewerkers (uitzendkrachten, detacheringskrachten, ZZP-ers).

Als specialist zorgde zij voor het efficiënt laten aansluiten van softwarematige HR/VMS oplossingen op de bedrijfsprocessen van de klant. Haar ervaring met procesanalyses, (grootschalige) implementaties, changemanagement & accountmanagement maken haar eind 2010 de ideale kandidaat om de functie van Manager R&D te vervullen waar zij sturing geeft aan de diverse teams & taakgebieden binnen Netive. Hierbij is ze onder andere eindverantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling, het testen en beheren van de diverse applicaties.

Begin 2013 heeft Diana haar 1e opdracht als zelfstandig ondernemer bij Myflex waarbij ze als projectmanager de migratie van de VMS applicatie begeleidt.

Daarna start Diana bij de Haagse Hogeschool als sourcing Consultant op de Flexdesk verantwoordelijk voor de inhuur van externe medewerkers binnen een aantal academies op de HHs. Daarnaast is zij betrokken bij andere deelprojecten zoals procesmanagement, managementrapportages en verzorgt ze de implementatie van de ondersteunende software oplossing.